ABN AMRO wint prestigieuze WealthBriefing European Award 2023

ABN AMRO heeft op 30 maart jl. de prestigieuze WealthBriefing European Award 2023 voor Best Overall European Private Bank in ontvangst genomen in Londen. Choy van der Hooft – Cheong, Chief Commercial Officer Wealth Management, ziet deze award als een erkenning ​ voor alle medewerkers van ​ ​ ABN AMRO in Noordwest Europa . ​

Met gevestigde private banking namen als ABN AMRO MeesPierson in Nederland, Bethmann Bank in Duitsland, Neuflize OBC in Frankrijk en ABN AMRO Private Banking in België, is ABN AMRO een leidende private bank in de eurozone. In al onze landen staat klantbelang centraal. Met deskundige professionals die zeer dichtbij hun klanten staan, wordt al jarenlang aan relaties met klanten gebouwd op basis van kennis en vertrouwen.

Choy van der Hooft - Cheong is trots dat ​ zij de award in ontvangst mag nemen: “Het vertrouwen dat ​ onze klanten in ons hebben, is de basis voor deze erkenning. Evenals de toewijding van onze bankers aan hun klanten. Met meer dan 350 jaar ervaring in wealth management, met onze internationale expertise en kracht, lokale kennis en kennis op het gebied van duurzaamheid, hebben we de basis gelegd voor een langdurig en duurzame relatie. Zo kunnen wij onze klanten helpen bij belangrijke financiële momenten in hun leven.”

Deze award moedigt ABN AMRO aan om haar ambitie voort te zetten. De bank wil de eerste keuze zijn in wealth management in Noordwest Europa . “Banking for better, for generations to come” is onze purpose en kompas, en wij willen leidend zijn in klimaatverandering, circulariteit en social impact. Daarom bieden we de ESG-investeringen als standaard keuze voor nieuwe klanten. ​ We willen onze klanten de beste private banking producten en diensten blijven bieden en maken dat mogelijk met innovatie, digitalisering, expertise in duurzaamheid waarbij de behoeften van onze klanten altijd centraal zullen staan.”

ABN AMRO won daarnaast ook de Best European Philanthropy offer award. Deze award ontving ABN AMRO maar liefst voor de vierde opeenvolgende keer.

Over ABN AMRO Private Banking België
In België bedient ABN AMRO Private Banking vermogende particulieren en ondernemingen. Onze purpose, ‘Banking for better, for generations to come’, geeft ons richting in alles wat we doen. Ons Belgische hoofdkantoor staat in Antwerpen. Daarnaast heeft ABN AMRO Private Banking kantoren in Brugge, Brussel, Doornik, Gent, Hasselt en Kortrijk. Voor meer informatie, kijk op www.abnamroprivatebanking.be of www.abnamro.be.

Niels van Velde

Niels van Velde

Senior PR Consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be