ABN AMRO Private Banking België opent deuren van vernieuwde kantoor in Doornik

Meubilair vindt nieuw leven in Doornikse vzw L’Espérance

Doornik, 11 oktober 2022 - Na een sluiting van enige tijd voor een grondige renovatie, opent ABN AMRO Private Banking opnieuw de deuren van zijn kantoor in Doornik. Klanten worden er nu onthaald in een modern en toegankelijk kader met een duurzaam karakter. De oude meubels schonk de bank aan de lokale vzw L’Espérance. Het nieuwe kantoor heeft tijdelijk ook een artistiek kantje. Tot 30 oktober maakt de site deel uit van de expo L’Art dans la Ville, met knappe werken van lokale kunstenaars. Het vernieuwde kantoor werd feestelijk geopend voor nieuwsgierige klanten met een receptie en rondleiding.

Het kantoor van ABN AMRO Private Banking België in Doornik was aan renovatie toe. In de plannen werd de nodige aandacht besteed aan toegankelijkheid en duurzaamheid. Het kantoor onderging een volledige transformatie en heeft nu een moderne uitstraling, waarbij klanten in een prettige omgeving ontvangen kunnen worden. Onder grote belangstelling van klanten en medewerkers werd het kantoor dan ook feestelijk geopend.

Nieuw leven voor meubilair

Naast lokale betrokkenheid is ook duurzaamheid een belangrijke pijler voor de private bank. Bij de renovatie werd de beslissing dan ook snel genomen om de oude meubels niet zomaar weg te gooien. Deze meubels vonden hun nieuwe thuis bij vzw L’Espérance, een opvanghuis voor vrouwen in sociale moeilijkheden en hun kinderen. 

Martin Warnitz, directeur van kantoor Doornik, ABN AMRO Private Banking België: "Duurzaamheid staat centraal in het DNA van onze bank: een betere bank voor toekomstige generaties. We hechten veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en namen deze kans dan ook ter harte om iets te kunnen betekenen voor L’Espérance en de lokale samenleving door onze meubels een nieuw leven te schenken. We zijn erg blij dat we zo'n belangrijke organisatie op deze manier kunnen steunen." 

L’Art dans la Ville

Naast een volledig vernieuwd kantoor voor klanten stelt ABN AMRO Private Banking België de deuren ook open voor kunstliefhebbers. Het vernieuwde kantoor maakt namelijk deel uit van de expo L’Art dans la Ville van de stad Doornik. Klanten en andere bezoekers kunnen er tot en met 30 oktober verschillende werken ontdekken van talentrijke lokale kunstenaars zoals Marie-Hélène Aerts, Yves Doutrelugne, Myriam Stalpaert en JC Stolear.

Martin Warnitz, directeur van kantoor Doornik, ABN AMRO Private Banking België
Martin Warnitz, directeur van kantoor Doornik, ABN AMRO Private Banking België

Over ABN AMRO Private Banking België
​​In België bedient ABN AMRO Private Banking vermogende particulieren en ondernemingen. Onze purpose, ‘Banking for better, for generations to come’, geeft ons richting in alles wat we doen. Ons Belgische hoofdkantoor staat in Antwerpen. Daarnaast heeft ABN AMRO Private Banking kantoren in Brugge, Brussel, Doornik, Gent, Hasselt en Kortrijk. Voor meer informatie, kijk op
www.abnamroprivatebanking.be of www.abnamro.be.

Niels van Velde

Niels van Velde

Senior PR Consultant, Evoke

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be