Netwerkevent van Leuven Bears verbindt met succes sport en ondernemen

Meer dan 2000 ondernemers vullen Sportoase in Leuven

Leuven, 17 maart 2019 - Gisterenavond stroomde de Sportoase in Leuven vol voor het Full House Business Event van de Leuven Bears. De tweede editie van dit sportief netwerkevent bracht meer dan 2000 ondernemers op de been en werd georganiseerd in samenwerking met partners Connections, Officenter en Presence Translate & Interact. Met dit evenement wilden Leuven Bears de sterke verbinding tussen sport en ondernemerschap in de verf zetten. De grote opkomst, het optreden van de elektronische live band Uncle Phil en de enthousiaste horde supporters maakten van de avond een onvergetelijk succes.

Na een geslaagde editie van het Full House Business Event vorig jaar besloten Leuven Bears een opvolger op touw te zetten. Samen met hun partners organiseerden ze gisterenavond het tweede Full House Business Event en het was opnieuw een succes. Meer dan 2000 ondernemers trokken naar de Sportoase om de match van Leuven Bears tegen Filou Oostende te volgen en terwijl te netwerken.

De avond werd gestart met een drankje in de VIP-ruimte van de club en enkele interviews met de partners, gevolgd door een intensieve wedstrijd die gewonnen werd door Filou Oostende. Nadien konden de ondernemers elkaar beter leren kennen in een ongedwongen setting om daarna de avond af te sluiten met een heuse afterparty.

Ondernemers enthousiast
Het initiatief van Leuven Bears kon rekenen op veel bijval van de zakenwereld. Maar liefst 2000 ondernemers daagden op voor het event. Nora Van Den Heuvel van Group Vrebos was vorig jaar al van de partij en twijfelde ook dit jaar geen moment om zich opnieuw in te schrijven. “Het was een gezellige avond. De sfeer zat er zeker in en het feit dat je mensen die je normaal enkel via de telefoon spreekt nu in levende lijve ontmoet is zeer boeiend. We hebben bij Group Vrebos verschillende leveranciers en dit event bood ons de gelegenheid om allemaal samen te zitten. Dat leverde boeiende gesprekken op. Bovendien hebben we ook kennisgemaakt met nieuwe mensen. Vorig jaar leidde dat tot een verdere samenwerking, dus we hopen dat dat dit jaar ook het geval zal zijn. Zowel qua business als qua ambiance was het een geslaagde avond.”

Bears4Business
Het Full House Business Event kadert in het project van Bears4Business, een initiatief van de Leuven Bears volledig gewijd aan hun zakelijke partners. Netwerkevents zijn een must voor bedrijven en daar willen de Leuven Bears dan ook mee hun schouders onder zetten. Sportsponsoring is zowel voor de sport als voor de ondernemers voordelig.

“Met dit evenement konden we de interessante wisselwerking tussen sport en ondernemerschap in de kijker zetten en willen we het netwerk rond de Leuven Bears flink doen groeien”, vertelt Jo Deferm, zaakvoerder van het Leuvense Webhero en initiatiefnemer van het Full House Business Event. “We brachten meer dan 2000 ondernemers samen. Dat is een fantastisch gevoel. Als die ondernemers met nieuwe contacten naar huis gaan, zijn we geslaagd in onze opzet. We hebben er weer een aantal nieuwe supporters bij en hopelijk hebben we ook enkele ondernemers warm gemaakt om de Leuven Bears in de toekomst te steunen.”

Ymke Deprez
Ymke Deprez PR Consultant, Evoke
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel